Sorry, but your browser doesn't support JAVA.

Videofonie

Het zelf kunnen beheren voor wie, waar en wanneer toegang verleend wordt, is een electronische techniek die meer en meer toepassingen vindt. De eenvoudige 'single door' toepassingen, het controleren van een groep toegangen, tot een volledig netwerk van deuren en doorgangen, gekoppeld aan personeelsbeheer en loonadministratie.

PARLOFONIE EN VIDEOFONIE SYSTEMEN
VdW-electronics heeft, naargelang de toepassing, pasklare oplossingen. Ook voor uw woning hebben wij een gamma sturingen voor poort en deur. Zo kunt u deze bedienen met afstandsbediening, met codeklavier, met magneetkaart of chiplezer, enz.. En heeft u een bedrijf, dan kunt u perfect de toegangen gaan automatiseren op persoon, plaats en tijd. Zo weet u perfect wie, waar en wanneer binnenkomt. Dit alles kan ook gecombineerd worden met camerabewaking.
Videofonie is een belangrijk onderdeel van uw totale beveiligingsconcept. Nog voor u de deur opent, weet u wie uw bezoeker is. Veiligheid en comfort gaan hier hand in hand.

Videofonie kan worden aangevuld met toegangssystemen, met codeklavieren, en zelfs gekoppeld worden met uw telefonie en/of domotica installatie. Zie daarvoor ook de pagina toegangscontrole.

NIEUW: LOFT by FERMAX: meer info!

Ons huismerk is FERMAX, maar ook Aiphone, Niko, Terraneo, Urhmet,...vinden bij ons een plaatsje.