Sorry, but your browser doesn't support JAVA.

Toegangscontrole

Het zelf kunnen beheren voor wie, waar en wanneer toegang verleend wordt, is een electronische techniek die meer en meer toepassingen vindt. De eenvoudige 'single door' toepassingen, het controleren van een groep toegangen, tot een volledig netwerk van deuren en doorgangen, gekoppeld aan personeelsbeheer en loonadministratie.

VdW-electronics heeft, naargelang de toepassing, pasklare oplossingen. Ook voor uw woning hebben wij een gamma sturingen voor poort en deur. Zo kunt u deze bedienen met afstandsbediening, met codeklavier, met magneetkaart of chiplezer, enz.. En heeft u een bedrijf, dan kunt u perfect de toegangen gaan automatiseren op persoon, plaats en tijd. Zo weet u perfect wie, waar en wanneer binnenkomt. Dit alles kan ook gecombineerd worden met camerabewaking, inbraakbeveiliging en computernetwerk.
CODEKLAVIER
Beschikbaar met ingebouwde of losstaande centrale. Kan desgewenst geintegreerd worden in parlofonie of videofonie buitenposten. 2 codes kunnen geprogrammeerd worden voor 2 relaisuitgangen.
PROXIMITY-LEZER
Systeem met ingebouwde centrale. Maximaal 475 gebruikers. Makkelijke programmatie via een draadloos programmeerklavier of via programmeerkaarten. De badges worden ingelezen vanop een afstand van 5 8 cm.
CHIP-KEY LEZER
Lezer met losstaande centrale (op DIN rail). Maximaal 680 gebruikers. Programmatie via afzonderlijke module of via RS-232 verbinding met PC. Mogelijkheid tot het afdrukken van de gebruikerslijsten. De badge wordt ingelezen door even contact te maken met de leeskop.


Ook videofonie is een vorm van toeganscontrole.
Zien wie er aanbelt, zonder dat de persoon aan de deur dit merkt. Zelf kunnen beslissen wie u binnenlaat geeft een veilig en zeker gevoel. Ons huismerk FERMAX kan voor de woning en het kleine bedrijf de oplossingen bieden voor videofonie en toegangsbeheer. Vraag onze folder aan via de contactpagina. Maar ook Aiphone, Niko, Urhmet, Terraneo, ... behoren tot ons regelmatige gamma. Kwestie van smaak en mogelijkheden. Surf voor meer info naar de videofonie pagina.