KLUIZEN EN BRANDKASTEN.

1990 - 2005: 15 jaar de beste service!

VdW-electronics is al jaren leveranciers van een gamma inbraakwerende en brandwerende kluizen.
Onze privé kluizen bieden we aan met vaste 5% korting op de catalogusprijs.

5% korting op gamma privé kluizen!

download de prijslijst !

Wenst u meer info en eigenschappen, de verschillende maten en gewichten, vraag dan de folder aan.
Wij sturen zo spoedig mogelijk op met de post. Of u kunt eens langskomen in de toonzaal,
waar we verschillende modellen kunnen demonstreren.

De technomax Gold serie inbraakwerende kluizen, zijn het resultaat van een hightech bouwproces dat solide materialen combineert met een verfijnd en aantrekkelijk design, wat deze kluizen tot exclusieve produkten maakt.
Door de bescherming die deze kluizen bieden bij inbraak bedraagt de indicatie-waardeberging € 2.500,00 (safe 2) voor de opbouw modellen, € 5.000,00 (safe 3) voor de inbouw modellen, mits verankering.
De Royal Safe Ic-Lock hebben in de afgelopen decennia hun uitmuntende brandwerende eigenschappen bewezen. Ze zijn getest door Japanse en Zweedse veiligheidsinstituten alsook door de TNO in Delft. De binnentemperatuur bleef gedurende deze test ruimschoots onder het maximaal toegestane niveau. Ook de valproeven werden met glans doorstaan.

BRAND, HET KAN OOK U OVERKOMEN!
Een ET-privé kluis biedt niet alleen bescherming bij inbraak, maar heeft bovendien ook brandwerende eigenschappen. De wanden van de ET zijn voorzien van een hoogwaardige brandwerende isolatie (din 4102). Door deze dubbele functie biedt de ET u dus extra zekerheid.
De indicatie waardeberging bedraagt € 5.000,00 (safe 3) mits verankering.

Ons gamma omvat nog meer!
We hebben een compleet gamma inbraakwerende en brandwerende kluizen en kasten, voor uw specifieke behoeften. Kom eens langs voor meer info, of bel ons voor een afspraak! Wanneer u dit liever heeft, komen wij ook ter plaatse.

ARCHIEFKASTEN - DOCUMENTENSAFES - LADENKASTEN - DATASAFES - COMPUTER EN LAPTOPSAFES - KASSAKLUIZEN - INBOUWKLUIZEN - HOTELSAFES - SLEUTELKASTEN - VEILIGHEIDSKASTEN