Netwerk Installaties

Netwerkinstallaties betekent meer dan het eenvoudig koppelen van computers.
Een goed opgebouwd netwerk betekend voor een bedrijf efficiŽnt werken. Naast het computerbeheer zal ook communicatie en telefonie, internet en mail een grote rol spelen in de opbouw van het netwerk.

Technieken evolueren zo snel, dat een netwerk ook in de toekomst nog moet voldoen aan de expantie van een bedrijf. Steeds snellere toegang, videobeelden, bewakingstoepassingen enzomeer vinden steeds meer hun weg via het netwerk.

VdW-electronics levert niet alleen de toestellen voor telefonie of PC, ook de installatie gebeurt zorgvuldig en met kennis van zaken door onze diensten.TOTAAL OPLOSSINGEN VOOR UW BEDRIJFSINSTALLATIE:

De bekabeling in UTP, coax, glasvezels of andere, het aansluiten aan de genormeerde wandcontactdozen, centrale netwerkkasten, installeren van de apparatuur, leveren en configureren van de computers en telefonie systemen, programmatie en indienststelling. Op vraag leveren we een kwaliteitsattest, dat bewijst dat onze installaties voldoen aan de normen. Waar nodig wordt ook het electriciteitsnet aangepast aan de behoefte van de klant.

Er zijn verschillende soepele mogelijkheden tot samenwerking met uw eigen technische diensten.

Mail ons voor een vrijblijvende studie ter plaatse, of bel ons!