Sorry, but your browser doesn't support JAVA.

Electronische inbraakbeveiliging

VdW-eletronics heeft een totaal gamma componenten voor de realisatie van uw beveiligingsinstallatie. Wij werken samen met de meest gerenormeerde merken, , die hun ervaring en kennis reeds vele jaren hebben bewezen. U kunt voortaan op uw beide oren slapen, het systeem waakt over u en uw eigendom.

De CS- reeks is het nieuwste gamma inbraakcentrales van Aritech-Interlogic.
Er is keuze uit 4 centrales, gaande van 4 tot 48 zones. Ook draadloze detektie zowel beweging, magneetcontacten en branddetektie, zijn mogelijk.
  CS575: 8 zone centrale, uitbreidbaar tot 48, ook draadloos.
CS175: 4 zone centrale, draadloos uitbreidbaar tot 8 zones.
CS868: draadloze toepassingen voor de CS-reeks
AS630S1: buitensirene met flits
 

De NETWORX systemen van Siemens Fire & Security behoren tot de meest gewaardeerde inbraakcentrales op de markt. De bewegingsdetektoren van Siemens behoren tot ons standaard gamma en hebben reeds vele jaren hun doeltreffendheid bewezen. Er is een ruime keuze voor uiteenlopende beveiligingstoepassingen.
              NX 8: 8 zone centrale, uitbreidbaar tot 48, ook draadloos.
              IR120C: Infra Rood detektor.
              IR200C: Infra Rood detektor.
              IRM120C: IR / MW detektor.
              brochure: de detektoren van Siemens.

De Advisor Master , ook van Aritech, is de High End centrale in ons gamma. Een ge´ntegreerd systeem voor zowel inbraakalarm als toegangscontrole, en in beperkte mate ook branddetektie. Dit is het centrale systeem voor grotere projecten, of daar waar specifieke eisen worden gesteld. Programmering, bewaking en service op pc, lokaal of vanaf een externe locatie.
De mogelijkheden zijn uitgebreid, 8 gebieden met 64 zones, beheer van 64 deuren, PLC met macrologica, 255 vrij programmeerbare uitgangen, ....
ATS 4011: Master centrale met standaard 16 zones.