Sorry, but your browser doesn't support JAVA.


Beveiligen is een echte specialiteit.Verschillende soorten en methodes bestaan om uw eigendom op de meest doeltreffende manier te beveiliging.

Veel kan er over beveiliging niet geschreven worden. Dit is een sector uit de electronica, waarbij men geen STANDAARD SYSTEEM kan voorstellen.

Beveiligen, of het nu een inbraakbeveiliging is, brand of camerabewaking, het is niet iets dat men zo even tussendoor aanpakt. Dit vergt steeds een grondige studie. Allerlei factoren spelen een rol in een beveiligingsconcept. Waarom en tegen wat wil men zich beveiligen, wat moet er bewaakt worden? De ligging en de aard van het pand of domein, de aard van de te beveiligen objecten, de waarde aanwezig in het pand, de leef- en gebruiksgewoonten, allen hebben ze invloed op het concept. Begrijpelijk dat ieder ontwerp er heel anders kan uitzien.

Dit ontwerp en de uitvoering ervan laat men best over aan specialisten. Vandaar dat beveiligen ter plaatse en in nauw overleg met alle betrokken partijen moet bestudeerd worden. VdW-elecronics kan u terecht met kennis van zaken een betrouwbare studie aanbieden.

Via de buttons links in de menubalk onder de afdeling BEVEILIGING, ontdekt u wat VdW-electronics u te bieden heeft. Wenst u meer info, of een vrijblijvende studie,surf dan naar onze contactpagina.   Vooral bij inbraakbeveiliging moet men rekening houden met de Belgische en Europese wetgeving. Ook als gebruiker / eigenaar van een inbraakbeveiling, moet men voldoen aan bepaalde wettelijke spelregels. U verneemt er hier alles over.